yogayoga.nl :: yoga in Amsterdam
leraren
Sandra Kirchner en Leo Peppas zijn beiden bevoegde Yoga leraren en zij delen samen meer dan 40 jaar onderwijservaring. Aanvankelijk bestudeerden zij de Iyengar Yoga methode. Inmiddels hebben Sandra en Leo samen een eigen werkwijze ontwikkeld die is gebaseerd op traditionele Hatha Yoga en die wordt aangevuld door hun rijke ervaring op het gebied van lichaamswerk en beweging. Beide zoeken naar een vorm van yoga die leidt naar de oorspronkelijke bezieling van yoga. Zij geven les vanuit de overtuiging dat yoga een heldere leidraad biedt voor zelfontwikkeling en praktische steun in het dagelijkse leven. De afgelopen jaren hebben zij met Donna Farhi en Hubert Godard gewerkt, die beiden een grote bron van inspiratie en kennis zijn.

Leo is een gediplomeerde psychosynthese- en bewegings-
therapeut (gebaseerd op body mind centering). Sandra is afgestudeerd als danser/choreograaf aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam, waar zij jarenlang yogales gaf aan dansers.

“Leo and Sandra offer a depth and breadth of experience rare in Yoga teachers today. Their commitment to honoring the spirit of Yoga while integrating contemporary knowledge in the field of somatics makes for potent instruction. Yoga students interested in engaging in authentic practice and study have a precious opportunity in these two gifted teachers.”
- Donna Farhi, author of “Yoga Mind, Body & Spirit” and “Bringing Yoga to Life.”

 

yogayoga teacher Ludmila BaarsLudmila Baars is geboren en getogen in Slowakije en woont nu al 23 jaar in Nederland met haar Nederlandse man. Ze is opgeleid als econoom en is yogadocent uit overtuiging. Ludmila heeft de 3-jarige Yoga Leraren Opleiding bij het Amsterdam Yoga Centre succesvol afgemaakt in 2009. Geïnspireerd door de lesmethode van yogayoga volgde zij vervolgens de Somatic Yoga Training van Leo voor 2 jaar. Ook heeft zij workshops gevolgd van diverse andere internationale docenten waaronder Donna Farhi. Sinds 2010 geeft Ludmila les bij yogayoga.


yogayoga teacher Vicky LoeberVicky Loeber is yogadocent, gespecialiseerd in zwangerschapsyoga sinds 2008. Ze volgde de 2-jarige Somatic Yoga Training bij Leo Peppas als verdieping op haar achtergrond als shiatsutherapeut en diverse yogaopleidingen o.a. bij Birthlight met Francoise Freedman. Andere inspiratiebronnen zijn internationale yogadocenten zoals Donna Farhi. Daarnaast werkt ze in de Jeugdzorg en studeert pschychologie.


yogayoga teacher Viktoria KocsisViktoria Kocsis is een gecertificeerd Iyengar Yoga lerares. De afgelopen tien jaar heeft zij yoga gestudeerd bij Sandra en Leo en sinds acht jaar geeft zij les bij yogayoga. Ze heeft in Hongarije Hatha Yoga en hedendaagse dans beoefend, evenals een combinatie van yoga
en dans. Viktoria is oorspronkelijk econoom en zij heeft meer dan tien jaar ervaring met lesgeven op andere terreinen.